Welkom


Schoonheidssalon Huidverbetering Beauty Star is een professionele salon gevestigd in Beuningen,
waar mannen en vrouwen terecht kunnen voor een heerlijke ontspannende behandeling maar ook voor huidverbeterende behandelingen.
Behandelingen voor het gelaat worden uitgevoerd met het merk Tyro & Hannah

Doel
Mijn klanten komen niet alleen voor de verzorging van hun huid,  maar ook om even lekker tot rust te kunnen komen. Daarom kan naar keuze de behandeling ook uitgebreid worden met een gezichts/ en of lichaamsmassage.

Visie
De belangrijkste uitgangspunten in mijn salon zijn kwaliteit en persoonlijke aandacht.

Kwaliteit is terug te vinden in de keuze van de producten die ik gebruik en adviseer. Kwaliteit uit zich tevens ook door de volledige aandacht die mijn klanten krijgen. Wanneer u een behandeling kiest wordt die door mij persoonlijk gegeven en ben ik de gehele tijd met u bezig.

Ervaring
Om ervaring op te doen heb ik gedurende een aantal jaren in diverse salons gewerkt. Daarna werd het tijd voor mijn eigen visie. Sinds januari 2012 is ben ik mijn eigen salon gestart.
Naast mijn opleiding als schoonheidsspecialiste ben ik me verder gaan ontwikkelen op diverse huidtherapieen waaronder acnebehandeling en specialisatie waaronder Shiatsu Massage. Ook ben ik gespecialiseerd tot Hannah Huidcoach.  Door het volgen van cursussen op het gebied van schoonheidheidsverzorging en huidverbetering, blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Ik hoop u spoedig te mogen ontmoeten.
Tot ziens bij Schoonheidssalon Beauty Star

           Wendolien van Haren 
                                            
Huidcoach/Huidspecialist